≫ 

Pogledajte kako se Nole oprostio od Šabana Šaulića: Bio si ikona i legenda, toliko smo toga proslavili uz tvoje pesme! (VIDEO)

Biranim rečima je ispratio Novak Šabana u legendu

  • 4

Novak Đoković vratio se u Beograd, posle boravka u Monaku, gde je dobio nagradu za najboljeg sportistu sveta na ceremoniju Laureusa.

Nole je u Beogradu potvrdio da neć igrati u Dejvis kupu zbog pokretanja ATP kupa, koji će biti održan početkom sledeće sezone. Ne slaže se Novak sa reformisanim Dejvis kupom u režiji novog vlasnika Đerara Pikea, to je i poručio, a bilo je reči o tragičnoj smrti Šabana Šaulića, pevača uz čije se hitove i Nole veselio.

Bata Mirković nije mogao da zaustavi suze Foto: Marko Jovanović

- Kako da me nije pogodila vest! Legenda muzičke scene, ikona muzike za mnoge ljude, uključujući i mene. Poznata su mi njegova dela i toliko smo slavili uz njegove pesme... Definitivno, nedostajaće nam, ali ostaje lepo sećanje, kao sa svim velikanima muzičke i glumačke scene koji su otišli u poslednjih nekoliko godina. Sa velikim zadovoljstvom i osmehom ćemo ih se sećati - poručio je Đoković.

Saša Ćurčić o Šabanu: Koliko sam suza prolio uz njegove pesme

(I. Vlajković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VOJKAN

    22. februar 2019 | 14:12

    KRALJU SVE STO SAM LEPO U ZIVOTU DOZIVEO PROSLAVOIO SAM UZ TVOJU PESMU NEK TI JE VECNA SLAVA I HVALA VOJA

  • hmmmm

    22. februar 2019 | 14:52

    Ljudi slusaj te dobro. Da je covjek bio veliki medju velikima ... da jeste! Ali, uporedjivati nekoga sa Bogom, Ikonom, Svetcima, Patrijahom Pavlom itd... to je prosto bezsmisleno i glupo i jos naj gore ... GRESNO. Pokojniku neka je pokoj dusi i iskreno saucese familiji. Toliko o tome.

  • Mosa

    22. februar 2019 | 14:10

    Ikona cega Novace?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA