≫ 

Jelena Janković prodaje vilu od 13.5 miliona, a rođendan slavi u jednoj od najjačih mašina Lambordžinija! (FOTO)

Još malo će Jelena uživati u kalifornijskom luksuzu

  • 7

Nekada najbolja teniserka sveta, Jelena Janković, nema nikakvu želju da se vrati terenu, već se bavi privatnim poslovima.

Tako LA Tajms prenosi da je Jelena rešila da proda luksuznu vilu u Rančo Santa Feu u blizini San Dijega u Kaliforniji, a nekretnina je procenjena na 13.5 miliona dolara.

Zdanje je građeno u mediteranskom stilu i delo je arhitekte Marka Radforda, poseduje bazen i teniski teren, a Jelena je još pre sedam godina izjavila da je vila prevelika za njene potrebe.

Sada je to potvrdila odlukom da je proda, ali je za rođendan ipak rešila da malo uživa u luksuzu.

Zanimljivo je da je Jankovićeva svojevremeno izjavila još 2012. da je vila prevelika za njene potrebe.

Ipak, rešila je da još malo uživa u luksuzu, pa je u svom zdanju proslavila 34. rođendan 28. februara, i to kako, pozirajući u čuvenom Lambordžiniju LP 400, čija cena u zavisnosti od stanja može ići i preko milion dolara.

Jankovićeva je poslednje zvaničan meč odigrala krajem avgusta 2017. na US Openu protiv Petre Kvitove (5:7, 5:7). Od tada se nije zvanično pojavljivala na terenu, a mnogi spekulišu da je završila karijeru samo što to zvanično nije objavila.

VIDEO - Zimonjiću ugradili dva veštačka kuka, nakon 48 sati stao na noge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    28. februar 2019 | 08:47

    Velika i moderna kuca koja ona ima, iziskuje i velika odrzavanja tako i novcana ulaganja ocigledno da je slamarica utanjila pa se mora prodati,samo pametno Jeco !

  • FANTOM

    28. februar 2019 | 08:58

    Gde tebe iskopase u moru dogadjanja kudi-kamo vrednijih od tvoje imovine. Zar vec 34 godine , kako vreme leti i pomera se zlatnog sata klatno , ti iz tenisa ode bespovratno. Srpska posla.

  • Boki

    28. februar 2019 | 09:56

    Nije to ništa svaki dan samo zvece kroz Slovačku bogato

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA