≫ 

Kirjos skandalozno slavio pobedu nad Rafom! Nadal ispustio 3 meč lopte, pa održao fer plej lekciju bahatom Australijancu (VIDEO)

Neprijatno iskustvo za Rafu...

  • 15

Nik Kirjos i Rafael Nadal odigrali su adrenalinski trosatni meč u Akapulku, bilo je vrelo i na terenu i na tribinama, a ekscentrični australijski teniser pobedio je posle preokreta sa 3:6, 7:6, 7:6.

Nadal je dobio prvi set sa 6:3, Kirjos se u nastavku žalio na zdravstvene probleme i razmišljao je o predaji, pa je viđen veleobrt.

Proradio je inat kod Australijanca, željnog nadigravanja sa Rafom i publikom, a sve je kulminiralo kada je u taj-brejku trećeg seta Nadal prokockao tri meč lopte pri 6:3.

Pet poena je čak nanizao Kirjos, koji se nije zaustavio na pobedi, sve je zakuvao dodatno provocirajući navijače koji su bodrili Nadala.

Moglo se i na Rafinom izrazu lica videti koliko smeta bahato ponašanje Kirjosa, koji je prstom prislonjenim na uvo pokušavao da iznervira sve pristalice Španca.

Foto: Twitter.com

- On je igrač nestvarnog talenta, trebalo bi da se bori za grend slem titule i 1. mesto ATP liste. Ali on ne poštuje dovoljno ni publiku, ni svoje  rivale, pa ni sebe na kraju - poručio je Rafa.

A pogledajte tek ovaj potez...

U četvrtfinalu, Kirjos če igrati protiv Stena Vavrinke, koji je savladao Stiva Džonsona.

VIDEO: Oni su Velika trojka i njihovoj dominaciji nema kraja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paja teniser

    28. februar 2019 | 10:38

    Kirijos je veliki igrač, ali još veća prostačina.

  • Sudija

    28. februar 2019 | 10:46

    Isti slucaj i sa Tomicem. Sta se desava sa tim australijanskim teniserima? Nedostatak dobrog vaspitanja.

  • Burek novinar sa zvezdinog severa

    28. februar 2019 | 12:10

    Lako je Rafi da drzi casove fer pleja, nisu njemu zvizdali izmedju dva servisa, nisu njemu urlikali kada spasava mec lopte. A Kirios se poneo prema publici na kraju onako kako su se oni ophodili prema njemu ceo mec. Kirios odservira as, a Rafa jos izvodi neke svoje sujeverne rituale..... i sudija ponavlja poen..... Izgubio je zasluzeno i moze samo da cmizdri sad. Smetale su njemu i Noletove proslave......... A poznat mi je i Rafin fer plej sa RG., secam se.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA