Krajinović startovao pobedom u Indijan Velsu, čeka ga opasan rival u drugom kolu

Odličan početak našeg tenisera

  • 1

Srpski teniser Filip Krajinović pobedio je Kazahstanca Mihaila Kukuškina u prvom kolu Indijan Velsa u dva seta 6:3, 6:4.

Krajinović u poslednje vreme nije u dobroj formi pa će mu dobro doći pobeda nad neugodnim i nepredvidivim Kukuškinom za samo sat i dvadeset minuta igre.

Srbin je mnogo koncentrisanije ušao u meč pa nakon propuštene prve brejk lopte nije popustio i iskoristio je drugu za 3:1 u prvom setu.

Usledio je potop Kukuškina u gemu u posle kog je Filip došao nadomak seta (5:1), ali je tada naš teniser odigrao ležernije i Kukuškin je uspeo da vrati jedan od dva brejka. Krajinović je odservirao naredni gem kako treba i osvojio prvi set.

U drugom se desio sličan scenario. Krajinović je set počeo brejkom, ali je Kukuškin još jednom uzvratio pa se do polovine seta još nije nazirao pobednik.

Filip tada pravi novi brejk za 4:3 koji će se desetak minuta kasnije ispostaviti dovoljnim za pobedu i prolaz u drugo kolo gde ga čeka veliki ispit i Belgijanac David Gofan.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA