≫ 

Čim je dobio meč, Đoković otrčao da se pozdravi sa svojim idolom: Bio sam nervozan, želeo sam da ga impresioniram (VIDEO)

Srdačan pozdrav srpskog tenisera i Amerikanca PIta Samprasa

  • 5

Iako je posle dva seta završio posao protiv Bjorna Fratanđela, najbolji svetski tensier Novak Đoković morao je malo da se pomuči u prvom setu u kom se igrao taj-brejk!

Izgubio je Srbin servis kod 3:2, potom uzeo brejk za 5:5, da bi u taj-brejku gubio sa 5:4 i potom dočekao greške Amerikanca u nastavku.

Prema Novakovim rečima, imao je nervozu na početku meča i zbog činjenice da ga je sa tribina gledao teniski idol - Pit Sampras!

- Moram da priznam da sam bio pomalo nervozan, ne dobijam priliku često da vidim Pita i bio sam prijatno iznenađen. Uzbudljivo je videti nekoga na koga sam se ugledao kad sam bio dete. Mislim da sam se u prvom setu previše trudio da ga impresioniram - rekao je Đoković koji se odmah po završetku duela uputio ka loži gde je Sampras bio.

Zatim se Đoković osvrnuo i na sam meč:

- Treba mu odati priznanje, igrao je dobro i nije imao šta da izgubi, bekhend mu je bio izuzetan i hvatao ga je u penjanju. U prvom setu sam bio na konopcima, taj brejk je bio neizvestan i provukao sam se, a drugi je bio malo lakši nakon što sam osvojio prvi, osetio sam olakšanje, tako da sam završio meč sa pozitivnim utiskom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    10. mart 2019 | 09:06

    Zato je Nole najveci .Zato sto postuje one koji to zasluzuju a to je Pit Sampras . Nole SVAKA TI CAST...

  • dada

    10. mart 2019 | 10:55

    Al je bolji i od svog idola

  • dada

    10. mart 2019 | 10:57

    Za to ga i on postuje kao i agasi sto mu odao priznanjei garantovao da ce se vrati na poziciju 1

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA