≫ 

Đoković sjajan i u dublu, sa Italijanom otišao u 1/4 finale Indijan Velsa (VIDEO)

I to posle 63 minuta igre...

  • 0

Najbolji svetski tensier Novak Đoković već ima jedno četvrtfinale u Indijan Velsu, pošto je u dublu sa Fabijom Fonjinijem pobedio kombinaciju Rohan Bopana/Denis Šapovalov rezultatom 6:4, 1:6, 10:8!

Meč je trajao 63 minuta i doneo je dosta uzbuđenja, pogotovo u trećem setu gde su Đoković i Fonjini uzeli brejk pri rezultatu 9:8.

Meč je počeo tako što su Novak i Fabio dozvolili rivalima da im oduzmu servis i povedu sa 3:1. Bopana i Šapovalov su odservirali i za 4:1, a potom su stali. Ulsedila su dva brejka Đokovića i Fonjinija i pet vezanih poena za konačnih 6:4.

Drugo set su odigrali očajno, jer su dva puta izgubili servis i dozvolili protivnicima da povedu sa 5:0. Na kraju, uspeli su da uzmu jedan gem.

A onda je u trećem setu viđeno čak devet izgubljenih servisa na obe strane, od čega su Srbin i Italijan bili spretniji za plasman među osam. Tamo će ih čekati bolji iz duela Kotinen/Pirs - Rožer/Tekau.

Podsetimo, Đoković u noći između ponedeljka i utorka u 3. kolu singa igra protiv Filipa Kolšrajbera.

>>> Treće kolo Indijan Velsa donosi i „srpski derbi“ Miomir Kecmanović - Laslo Đere. Meč počinje u 21.45, a kvota i na jednog i na drugog je identična - 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Kecmanović - Đere.

>>> Novak Đoković lagano je prošao 2. kolo, a noćas (04.00) ga u trećoj rundi očekuje Filip Kolšrajber. Kvota da će Srbin slaviti sa 2:0 u setovima je 1,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đoković - Kolšrajber.

VIDEO: Marko Đoković zajahao Noleta na treningu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA