≫ 

Nole se ipak bori za trofej u Indijan Velsu: Đoković i Fonjini overili polufinale! (VIDEO)

Posle ispadanja u singlu, srpski teniser odlično je odigrao meč u paru sa Fonjinijem u dublu

  • 2

Najbolji teniser sveta Novak Đoković posle, poraza od Filipa Kolšrajbera od 2:0 u 3. kolu singla na turniru u Indijan Velsu, nije imao mnogo vremena za odmor jer je takmičenje nastavio u dublu sa Fabijom Fonjinijem sa kojim se plasirao u polufinale. 

Njih dvojica su posle sat i 38 minuta igre savladali Žan - Žulijena Rožera i Horija Teka sa 7:6 (8:6), 2:6, 10:6 u i sada čekaju pobednike meča Kubot/Melo - Inglot/Škugor.

Prošao je kvalifikacije, pa potom i Kukuškina, Gofana i Medvedeva, i zaslužio je Filip Krajinović da izađe na megdan Nadalu u Indijan Velsu (19.00). A kvota da će Srbin napraviti novu senzaciju je 5,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Nadal - Krajinović

Posle neizvesnog prvog seta, rešenog posle taj brejka, Rodžer i Takau rešili su prilično lako drugi set u svoju korist. Potom, otišlo se u super taj brejk koji su posle mnogo borbe dobili Novak i Fonjini.

VIDEO: Nole igra tenis usred noći po blatnjavom terenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    13. mart 2019 | 16:42

    Ovaj spao na dubl i to sa Foninijem. 😂

  • MANE

    14. mart 2019 | 17:32

    Iako je izgubio neocekivano ne znam dal ga je kisa poremetila ili je igrac igrao dobro sto se tice dubla nije da nole oce da se zamara trebaju mu mecevi zato i igra...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA