≫ 

Krajinović namučio Nadala, šteta za onaj ''ribrejk'' u prvom setu!

Filip završio učešće u Indijan Velsu

  • 0

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da napravi iznenađenje protiv Rafaela Nadala i poražen je u osmini finala u Indijan Velsu rezultatom 2:0 - 6:3, 6:4!

Bio je to njihov prvi okršaj na velikim turnirima,  a Srbin, iako je izgubuio, daleko od toga da nije ''pokazao zube'' drugom nosiocu.

Španac je već na početku meča stigao do brejka i poveo sa 3:0. Međutim, Krajinović je vratio brejk i smanjio na 3:2 kada je ponovo ''posustao'' i dozvolio Nadalu da ribrejkuje (4:2).

Dovoljno za osvajanje prvog seta, jer Nadal do kraja nije dozvolio Krajinoviću ništa više od onog gema na servis srspkog tenisera.

Foto: AP/Tanjug

Treći gem drugog seta bio je ključan za nastavak meča. Posle 1:1 i 30:0, Krajinović je dozvolio Nadalu da uzme brejk (2:1). Jeste Srbin u nastavku bio siguran na svoj servis, ali je Španac uvek bio taj jedan korak ispred.

Čak je Nadal imao još jednu brejk loptu, dok je Krajinović prilikom sva tri servisa uspeo da ''otkine'' samo jedan poen Rafi (5:3).

Uspeo je Filip da odservira za 4:5 i kupi sebi još jednu priliku, ali dovoljno je Nadal iskusan da bi ovo propustio i u 1/4 finalu čeka boljeg iz duela Izner/Kačanov.

U četvrtfinalu će biti i Miomir Kecmanović koji je napravio iznenađenje i eliminisao Japanaca Nišiokua.

VIDEO: Filip Krajinović posle ispadanja sa Australijan opena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA