≫ 

Novak i dalje suvereno vlada, Federer pao na ATP listi!

Švajcarac je posle poraza u finalu Indijan velsa pao za jedno mesto

  • 1

Najnovija rang lista tenisera ATP donela je malo "tumbanja" i top 10 igrača. Novak Đoković je siguran na prvom mestu sa 10.990 bodova, a prati ga Rafael Nadal sa 8,725, dok je treći Aleksandar Zverev sa 6,630 bodova.

Novo lice u velikoj četvorci je Dominik Tim koji je osvajanjem Indijan velsa skočio četiri mesta i potisnuo Rodžera Federera na peto mesto. Kei Nišikori je zabeležio skok za jedno mesto i sada je šesti, dok je Kevin Anderson pao za jedno mesto i sada je sedmi igrač sveta, Pad je doživeo i Huan martin Delpotro za čak tri mesta i sada je osmi igrač.

Veliki skok zahvaljujući plasmanu u četvrtfinale Indijan Velsa ostvario je mladi Miomir Kecmanović, do 95. na svetu, a u Top 100 su još dvojica srpskih tenisera - Laslo Ðere na 31. i Dušan Lajović na 44. mestu.

Filip Krajinović je napredovao za 10 pozicija i sada je 103. na svetu.

Prinstkrin: ATPtour

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Keva

    18. mart 2019 | 11:40

    Volim ga ali nije na Indijan Velsu smeo ovako. To je bila prilika da se približi Federeru po broju titula. Sada samo napred.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA