≫ 

Nisam imao fokus, trebalo je da igram bolje: Novak kritičan posle pobede nad Delbonisom!

Đoković smatra da je mogao da odigra bolji meč

  • 3

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ostvario je plasman među 16 najboljih u Majamiju pobedivši svetskog broja 83, Federika Delbonisa iz Argentine sa 2:1 u prvom međusobnom duelu. 

Posle susreta, srpski teniser nije bio zadovoljan zbog, kako je naveo, "lakog gubitka fokusa" pri vođstvu 5:2 u prvom setu.

- Iskreno izgubio sam fokus. Trebalo je bolje da odigram i da bolje odreagujem mentalno posebno na kraju prvog i drugog seta. Igrao sam veoma dobro prvih nekoliko gemova, došao do prednosti ali sam onda počeo loše da serviram. Čestitam i Delbonisu jer je zaista dobro igrao, kontrolisao je ritam a ja sam se povukao. Nisam imao ni dubinu ni snagu u udarcima kao što sam navikao. On nije imao ništa da izgubi - poručio je Đoković koji je posle prva dva komplikovana seta, treći dobio rezultatom 6:1.

- Prva dva ili tri gema trećeg seta su bila ključna. Borio sam se, pokušavao sam da nađem prave pozicije na terenu. Poslednjih nekoliko gemova mislim da sam odigrao fanstastično i završio sam meč na pozitivan način - kaže Đoković. 

Da podsetimo, rival prvog teniera sveta je Roberto Bautista Agut koji je dobio Fabija Fonjinija u dva seta, 6:4 i 6:4.

VIDEO: Spojio i fudbal i tenis: Kako Nole trenira reflekse u Majamiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanče

    25. mart 2019 | 10:48

    Važno je da si pobedio, a od sada pojačaj gas. Idemo do kraja.

  • Fil

    25. mart 2019 | 10:35

    Nole, Nole, iskida nam zivce.

  • Radnaskela

    25. mart 2019 | 15:38

    Posle finala AO, nije odigrao ni jedan dobar set. Kao da mu je svejedno za masterse i da ga zanimaju samo GS. Očajan i dosadan tenis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA