≫ 

Kad vas neko ispraši na terenu, nije baš lepo: Novinari podsetili Đokovića na Nadalove reči, Srbin rekao lekciju o uspehu

Rafa i Rodžer su ga mučili u početku, ali da je igrao protiv slabijih, ne bi postao to što jeste

  • 0
Novak Đoković pregazio je Nadala i osvojio 7. titulu na Australijan openu. Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser planete Novak Đoković je uz malo muka savladao Federika Delbonisa i prošao u osminu finala Mastersa u Majamiju, a novinari su ga podstakli da se seti kako je stigao do toga da se bori za sedmi trofej na Floridi.

Nadal je pre nekoliko godina rekao da je Đoković u tom trenutku protiv njega igrao bolji tenis od bilo kog drugog igrača ikada i mediji su podsetili srpskog igrača na tu tvrdnju.

- Uzvraćam uslugu. To su Nadal i Federer. I jedan i drugi. Mislim da je i Stan Vavrinka odigrao nekoliko sjajnih mečeva protiv mene u Grend slem finalima, bio je to takođe neverovatan tenis - rekao je Đoković.

Dodaje da je zbog tih rivalstava morao više da se trudi jer u suprotnom osećaj ne bude baš prijatan.

- Kada vas neko ispraši na terenu, nije sjajan osećaj, ali vas tera da se posvetite svojoj igri više nego inače. Nije baš kao da pozivam na to da me neko ispraši, ali kada se to dešavalo, više sam se posvećivao svojoj igri - kaže Đoković.

Njega u četvrtom kolu turnira u Majamiju očekuje meč sa Robertom Bautistom Agutom koji je bio bolji od našeg Janka Tipsarevića.

VIDEO - Nole je najbolji sportista na svetu!

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA