Novak će oboriti rekord Federera u broju Gren slemova: Tipsarević veruje u svog druga!

Srpski teniser i jedan od najboljih drugova Novaka Đokovića pričao za teniski magazin o ciljevima najboljeg igrača planete

  • 0

Srpski teniser Janko Tipsarević pričao je u intervjuu za " The Tennis Podcast" i o svom dobrom drugu Novaku Đokoviću.

Tipsarević je istakao da nije pričao sa Noletom o ciljevima do kraja karijere, ali da veruje da će biti igrač sa najviše Gren Slemova i Mastersa u istoriji.

DA LI ĆE BITI GOAT?

- Nisam pričao sa njim konkretno o tome da li može da obori apsolutno svaki rekord koji postoji. Onaj o kojem se polemiše je taj po pitanju GS titula, a, ako mene pitate, on će to uspeti. Kada završi karijeru biće igrač sa najviše Masters titula i igrač sa najviše nedejla na prvom mestu.

- Glavna stvar su Grend slemovi i to je ono o čemu se priča tokom rasprave o GOAT-u (Great Of All Time) Ne plašim se da kažem šta mislim, ali jednostavno ne znam (šta mu je cilj). Nadam se da mu je to da ima najviše GS- jasan je Tipsarević.

VIDEO: Đoković za Telegraf o Federeru, Samprasu i dolasku na Zvezdin meč sa sinom

On je dodao da Novak nije pod pritiskom da li će stići Federera.

- Mislim da on trenutno ne razmišlja o tome da li mu treba pet ili šest Slemova. Mislim da se više bavi time da u životu bude najbolji na Grend slemovima i Mastersima.

- Priznao je u Indijan Velsu da to nije mogao da bude. Tako da, iako mislim da mu gde razmišlja o svemu tome, on i dalje kao glavni cilj ima to da barata svojim životom što je bolje moguće, sa porodicom, prijateljima i igrom na najvećim turnirima - rekao je Tipsarević.

VIDEO: Srđan Đoković: Lepo je što se Federer pokajao

(Telegraf.rs /Izvor: B92/The Tennis podcast)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA