≫ 

Kecmanovića za sat vremena preslišao Šveđanin u kvalifikacijama Monte Karla

Šveđanin je bio prejak iako je 25 pozicija slabije plasiran od našeg tenisera

  • 0

Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je u kvalifikacijama za Masters u Monte Karlu. On je u prvom kolu izgubio od Šveđanina Elijasa Imera 6:1, 6:3 za svega sat i deset minuta na terenu.

Kecmanović je odlično počeo meč i već tada imao tri brejk šanse, ispostaviće se ni izbliza dovoljne da ugrozi 23-godišnji Imer, trenutno 114. igrač sveta.

Srbin je bez problema uzeo svoj prvi servis gem za 1:1, ali je nakon toga pao, Imer je iskoristio treću brejk lopticu i poveo 3:1.

Duplim brejkom je došao do 5:1 i lako rešio set u svoju korist. Slično je bilo i u drugom. Kecmanović se držao do 2:2, pa je gubio bitne poene pri prvim znacima neizvesnosti.

Imao je prednost 5:3 i ipak ništa nije prepuštao slučaju, igrao je dovoljno dobro da iskoristi petu brejk i meč loptu i ode dalje. Imer će se za učešće na turniru boriti još sa Aleksejem Popirinom iz Australije.

Da podsetimo, Kecmanović je dobrim rezultatima na početku godine uspeo da se probije do prvih 100 na ATP listi i trenutno je 89. na ATP listi.

VIDEO - Đoković nije uspeo da se plasira u četvrtfinale Mastersa u Majamiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA