≫ 

Prvo pao Nišikori, sada i Gofan! Lajović za Telegraf: Radujem se duelu sa Timom, mnogo sam napredovao!

Vreme je za nove podvige

  • 0

Dušan Lajović puca od samopouzdanja posle pobede nad Davidom Gofanom, bilo bi lepo da to bude podstrek protiv Dominika Tima.

Lajović je u dva seta održao čas Belgijancu, ohrabren sjajnim startom, čime je podsetio na nedavni skalp Keija Nišikorija u Majamiju.

- Odigrao sam konstantno, intenzitet je visok od prvog gema, on je bio bitan da bih video kako se meč odvija. Kad sam ga brejknuo, nametnuo  sam ritam, osećao sam prednost u reliju, dobar je riterner, bio sam maksimalno koncentrisan na svoj servis.

Mnogo se toga vidi novog u tvojoj igri u poslednjih šest meseci?

- Ima dosta mentalnog, taktičkog, rekao bih da sam malo više poradio na emotivnom prihvatanju stvari u meču, načinu na koji reagujem. Probao sam da ne budem previše strog prema sebi, to sada funkcioniše, smanjio sam greške. Zadovoljan sam napretkom.

Dominik Tim je sledeći rival.

- Igrali smo pet puta, jednom sam mu uzeo set, trenirali smo mnogo puta, znam šta da očekujem, nije lak meč za mene, igra dobro na šljaci, nezgodan je, samo da zadržim nivo servisa, to će biti ključni. Prošli put sam igrao dobro, nadam se da ću uspeti da odigram još jedan takav meč.

Okršaj sa Austrijancem očekuje se u četvratk oko 14 časova, u zavisnosti od završetka prethodnih mečeva. Uz to, Novak Đoković će protiv Frica igrati oko 12.30.

(Od spec. izveštača, Vuka Brajovića)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA