≫ 

Istorijski uspeh Dušana Lajovića: Čeka Đokovića u polufinalu Mastersa u Monte Karlu (VIDEO)

Neverovatne igre sprskog tenisera

  • 7

Dušan Lajović je nastavio sa sjanim partijama na Mastersu u Monte Karlu, gde je savladao Italijana Lorenca Sonega sa 2:0 (6:4, 7:5) i tako ostvario rezultat karijere!

U prvom setu je vođena velika borba, a set je rešen brejkom koji je Lajović napravio pri rezultatu 3:3. Pre toga je gem ranije uspeo da spreči rivala da mu oduzme servis, a odmah potom došao je do 40:15 i iskoristio je drugu gem loptu.

Do kraja seta Lajović je sačuvao prednost bez većih problema i poveo je sa 1:0.

Počeo je Lajović odmah sjajno u drugom setu. Napravio je brejk na startu i čuvao je prednost sve do sredine seta, kada je Sonego uzvratio i izjednačio.

Ušlo se u dramatičnu završnicu seta, a Lajović se suočavao sa set loptom pri vođstvu rivala od 5:4, ali je Sonego napravio neiznuđenu grešku, i Srbin se izvukao iz nezgodne situacije i potom izjednačio na 5:5.

Usledio je sjajan gem Lajovića, a potom i dve meč lopte na servis Sonega. Drugu je iskoristio i ostvario najbolji uspeh u svojoj karijeri, i sada čeka pobednika duela Đoković - Medvedev u polufinalu.

VIDEO: Lajović nakon plasmana u polufinale 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA