≫ 

Medvedev se oduševio Đokovićevim restoranom i hranom: Izvrsna je, skoro sve bez glutena i veganski!

Samo bez glutena za Danila

  • 0
1085821530

Foto: Guliver/ Scott Barbour/Getty Images

Ruski teniser Danil Medvedev zadovoljan je hranom koju je probao u restoranu najboljeg tenisera planete Novaka Đokovića. Rus kao i Srbin živi u Monte Karlu, ali privatno ne druže ili sreću tako često.

- Ne znam ni u kojoj kući živi. Jednom sam bio u njegovom restoranu. Izvrsna hrana. Veganski. Ima skoro sve bez glutena. Zove se Evita, nešto u vezi sa životom. Objasnio mi je u potpunosti, ali sam zaboravio šta je tačno - rekao je Medvedev u intervjuu za Eurosport.

Upitan da li bi se i on pozabavio istim poslom, odgovorio je da bi, ali da još uvek nema dovoljno mogućnosti za tako nešto.

- Tenis oduzima previše vremena da bih se bavio bilo čim drugim. Kad napunim 30 godina i budem manje trenirao, onda ću možda imati šanse da se oprobam - kaže Rus.

Postoji i legenda da je jednom pobedio Đokovića dok je još bio tinejdžer od 17 godina.

- Bio je to samo jedan taj-brejk. A i Novak nije igrao u punom ritmu, ko zna. Probudio sam se u deset do pet ujutru da bih po prvi put trenirao sa njim. Onda sam otišao na fjučers u Minsku, a on u Kanadu. Mnogi misle da je težak čovek, ali to nije tačno, meni je zanimljiv. Verovatno je imao takav stav dok je trenirao sa svojim timom ranijih godina. Ali ljudi koji imaju velike ciljeve moraju da se ponašaju tako. Tako bi trebalo da bude - rekao je Medvedev.

VIDEO - Novak poražen od Medvedeva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA