≫ 

Seksi hrvatska novinarka intervjuisala Novaka: Rat je bio neizbežna tema, "osećam da su Hrvati moji" (FOTO) (VIDEO)

Fani Stipković očarana je Novakom i razgovorom koji je sa njim obavila

  • 25

Hrvatska novinarka Fani Stipković u svojoj karijeri ima brojne intervjue, a jedan od onih koji će sigurno pamtiti jeste onaj koji je uradila sa Novakom Đokovićem i u kojem srpski teniser priča o odnosima dve zemlje. 

Kako prenosi Večernji list, iako se Novak ne dotiče često politike, pristao je da atraktivnoj novinarki odgovori na pitanje koje se tiče rata u Jugoslaviji i odnosa koji Srbija ima sa komšijama.

- Ja na sve nas iz regije gledam manje-više isto. I zato se trudim uvek da budem otvoren, ljubazan i pristojan. Znam da su ratne rane sveže, potpuno razumem ljude koji nemaju isti stav poput mene prema komšijama, moja porodica i ja tokom rata nismo bili oštećeni i znam da se ne može od čoveka očekivati da zaboravi nešto, ali se barem može usresrediti na oproštaj. I ja to nastojim da prezentujem kroz svoje akcije i dela - rekao je Novak i dodao:

- Istina, bio sam u nekim određenim medijima u Srbiji jako osuđivan što sam podržao hrvatsku fudbalsku reprezentaciju, ali mi nije smetalo. Ja takve stvari svesno radim. Zato što znam da sa svojim uticajem, statusom i imenom mogu doprineti pozitivnoj energiji i uzajamnoj podršci. Uostalom, koga ću podržavati ako neću Hrvatsku? Naprosto osećam da su Hrvati moji. Znam da će to nekima smetati, poštujem, ali nadam se i da drugi poštuju moj izbor - zaključio je Đoković.

 VIDEO: Đoković prodao Vajdi staru prevaru od trika i ispolivao ga

Posle razgovora atraktivna Hrvatica se pohvalila fotografijom uz koju je napisala:

- On nije samo najbolji teniser sveta, on je predivno ljudsko biće koje koristi svoj status i slavu kako bi preneo poruku ljubavi koju bi trebali da imamo jedni za druge i kako bi svojim porukama i delima pomogao da ovaj svet postane bolje mesto. Hvala ti na intervjuu Nole, ti si stvarno pravi primer uzornog sportiste i još kvalitetnije osobe - napisala je na svom profilu na Instagramu Stipković.

 
 
 
View this post on Instagram

He is not only the number 1 tennis player in the world, he is an incredible human being who is using his talent and fame to spread the message of love & compassion and to make this world a better place. Thank you for a great interview @djokernole , you are an example to follow, an extraordinary athlete and even better person 🙌💚🎾 .............................................................................................. 🇭🇷 On nije samo najbolji tenisač svijeta, on je predivno ljudsko biće koje koristi svoj status i slavu kako bi prenio poruku ljubavi koju bi trebali imati jedni za druge i kako bi svojim porukama i djelima pomogao da ovaj svijet postane bolje mjesto. Hvala ti na intervjuu Nole, ti si stvarno pravi primjer uzornog sportaša i još kvalitetnije osobe. 💚🙌🎾 Intervju s Novakom moći ćete pogledati uskoro na Novoj TV 🎬 . . . . . _____________________________________________________________ #fanitv #exclusive #interview #novakdjokovic #tennis #champion #sport #tv #television #journalist #producer #producerlife #madrid #spain #croatiaA post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on

 

 
 
 
View this post on Instagram

I love this game 😉⚽️💙 Reprizu jučerašnje emisije @utakmicazivota u kojoj su nam gosti bili kondicioni trener Luka Radman i bivši reprezentativac Boris Živković, možete pogledati u 12:15 na @hntv_official ili na našem službenom youtube kanalu koji se nalazi na linku u opisu biografije 🎬⚽️ _____________________________________________________________ 🇺🇸 New episodes of our show on our youtube channel 🎬 Click the link in my bio section ⤴️ _____________________________________________________________ 🇪🇸 Nuevos capítulos del programa @utakmicazivota ya puedes encontrar pulsando el link en mi biografía ⤴️ . . . . #fanitv #football #tv #showA post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on

 

 
 
 
View this post on Instagram

Smell the sea and feel the sky, let your soul and spirit fly 🕊💙🇭🇷 . . . . #fanitv #croatia #dubrovnik #summerA post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on

 

 

 

Novak Djokovic, Fani Stipkovic

Stipčević se i ranije fotografisala sa Đokovićem; Foto: Instagram/fanistipkovic

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

Last workout of 2017 💫 It’s all about consistency 🗝 • • • • #fanitv #workoutA post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on

 

 
 
 
View this post on Instagram

Open eyes. Open mind. Open heart 💫❤️ • • • #fanitv #travelA post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on

 

 

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sonic

    11. maj 2019 | 12:03

    Ovaj lik mi se svakim danom sve vise gadi.

  • Teniser1

    11. maj 2019 | 11:46

    ...samo još jedna vulkanizirana...

  • Јанко Зимоњић

    11. maj 2019 | 11:40

    Све ја то поштујем. Али, узалудно чекам проминентну личност из Хрватске, која ће овакве интервјуе износити у нашу корист!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA