Đoković saznao termin prvog meča u Rimu, pa pričao o ''nepoštovanju medija'' prema njemu i Savetu (VIDEO)

Srpski teniser devet minuta razgovarao sa medijima...

  • 4

Najbolji svetski teniser Novak Đoković u sredu počinje napad na krunu u Rimu, a organizatori su otkrili kada će Srbin izaći na teren proti Kanađanina Denisa Šapovalova.

S  obzirom na to da je u pitanju četvrti meč na Centralnom terenu, Novakov prvi duel u ''večnom gradu'' ne bi trebalo da počne pre 19.30 minuta.

Pre njega na terenu će se naći Rodžer Federer i Žoao Souza, a nakon njihovog biće odigrani i dueli između Žeremija Šardija i Rafaela Nadala,  odnosno Naomi Osake i Dominike Cibulkove.

Đoković je u međuvremenu održao i konferenciju za medije, gde je govorio o nepoštovanju istih kada je u pitanju prenošenje informacija vezanih za njegov rad u Savetu.

- Moje mišljenje je da su mediji prezentovali celokupnu priču na nepošten način i to ne samo prema meni i Savetu. Da, ja sam predsednik (Saveta), to je tačno, ali postoji još deset igrača koji su njega deo. Većina odlučuje, a ja sam samo jedan od desetorice. Naravno, ponosan sam da sam glavni, ali morate da razumete da ne mogu ja da donesem odluku u ime svih. Sada će doći do glasanja u kojem imamo šest kandidata - rekao je Đoković, a potom se osvrnuo na sam turnir:

- U Rim dolazim sa dosta samopouzdanja. Na Rolan Garosu želim da budem najbolji. Znate, to je Slem na kojem imate najmanje vremena za pripremu, za razliku od Australijan opena, gde za tako nešto postoji nekoliko nedelja. Želim da u dobrom raspoloženju odem u Pariz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brko

    14. maj 2019 | 20:52

    Napred Nole

  • livia

    14. maj 2019 | 21:43

    Srećno!

  • Toma

    14. maj 2019 | 22:11

    Ma manite se negativnih insinuacija o Nivaku Djokovic!? Zapamtite za navek, Novak je upisan i Ginisovu knjigu rekorda kao najuspešniji teniser planete!!!!! Pokazao je i dokazao da je neprikosnoveni strucnjak reketa svih vremena!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA