≫ 

Neverovatan poraz Aleksandre Krunić: Propustila meč loptu i četiri servis gema za pobedu, pa eliminisana sa Rolan Garosa!

Srbija ostaje bez predstavnika u ženskoj konkurenciji

  • 0

Aleksandra Krunić nastavila je posle prekida svoj meč protiv Ukrajinke Lejse Curenko i poražena je u trećem setu sa 11:9.

Meč drugog kola Rolan Garosa između najbolje rangirane srpske teniserke i Ukrajinke, koja je 27. na rang listi, prekinut je zbog mraka, pri rezultatu 7:5, 5:7, 6:6.

U nastavku meča Krunićeva je prva došla do brejka, ali je njena rivalka odmah u narednom uzvratila istom merom.

Ipak, usledio je novi brejk srpske teniserke, koja je ponovo došla u situaciju da servira za meč, ali ga je ponovo propustila i Curenkova je došla do prednosti.

Krunićeva je dobila prvi set, Ukrajinka je uzvratila u drugom, a potom povela u trećem 4:1, ali tada je usledio preokret, pa je Krunićeva čak propustila meč loptu kod 6:5, pre nego što je meč prekinut.

Curenkova je izjednačila, a onda se nastavio meč.

Zanimljivo je i kako se kretao rezultat u trećem setu, gde smo videli veliki broj brejkova na obe strane. Faktički je delovalo da je brejk onda kada neka teniserka osvoji svoj servis.

Krunićeva je čak četiri servis gema za meč propustila da pretvori u trijumf, a Curenkova je posle 8:8 u trećem setu stabilizovala svoj servis, zatim došla do tri meč lopte i drugu je iskoristila za trijumf.

U narednom kolu ćče igrati protiv prošlogodišnje šampionke Simone Halep.

Novak Đoković preterao s treningom i razvalio pod

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA