Ti si ludak, a i kačket ti je smešan! Kirjos prozivao sudiju i optužio ga da namešta meč (VIDEO)

Nik Kirjos u novoj epizodi svog rijalitija

  • 10

Australijski teniser Nik Kirjos podivljao je tokom meča na turniru u Kvinsu i razljutio se na glavnog sudiju jer je smatrao da je oštećen njegovom odlukom.

Kirjos je tokom duela sa Robertom Kabaljesom Baenjom smatrao da je loptica posle udarca njegovog rivala otišla u aut, a sudija to nije pokazao. U tom trenutku je bilo 5:4 za Australijanca i pokušavao je da napravi brejk vredan seta.

- Brate šta ti uzimaš, to je bilo daleko van terena, nije moglo dalje, šta to radiš? Zar to nije bio drugi servis - pitao je Kirjos sudiju posle čega je dobio upozorenje, ali se po običaju nije zaustavio.

- Ti si ludak. Imaš jedan posao... A i taj kačket ti je smešan. Zašto uopšte nosiš kačket kad nigde nema sunca? Nemoj da mi se obraćaš. Ne pada mi na pamet da se trudim kad tamo ima ljudi koji nameštaju ove mečeve - rekao je Kirjos.

Usledilo je novo upozorenje sudije, a Kirjos je i dalje nastavio da pravi probleme. Osvojio je prvi set u taj-brejku i rekao da je trebalo sve da bude gotovo petnaest minuta ranije, da bi tokom drugog seta vikao "let" svaki put kad bi pogodio as.

Time je prozivao sudije, a na kraju je isterao svoje i pobedio 7:6, 6:3. U četvrtak ga čeka još jedan meč zbog kiše koja je padala u Engleskoj. U drugom kolu mu je rival Kanađanin Feliks Ožer-Alijasim.

VIDEO - Gospodske reči Novaka na prozivke Kirjosa

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lemi

    20. jun 2019 | 20:54

    resio covek da ga upamtimo .... po glupostima

  • 3seta

    20. jun 2019 | 20:43

    Izlupa ga mladi Kanađanin....samo tako

  • Misko

    20. jun 2019 | 21:33

    Ovaj tip je psihopat keve mi, njemu treba prava terapija od mozga krenut pa nadalje, mnogi klikeri fale njemu u glavi. Odgoj, katastrofa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA