Legendarni Mekinro isprozivao Kirjosa zbog Novaka: Đoković može da radi šta god poželi!

Bilo je vreme da se barem neko oglasi

  • 8
Nik Kirjos Novak Đoković Djokovic Foto: Profimedia/SIPA USA, Tanjug/AP

Legendarni američki teniser, Džon Mekinro, održao je malu lekciju Niku Kirjosu, koji u poslednje vreme svaki trenutak koristi da proziva Novaka Đokovića.

Kirjos je u poslednje vreme često imao opaske i prozivke na račun najboljeg tenisera sveta, ali nije Nole jedini koji je na udaru - Australijanac ne ume da pokaže minimum poštovanja protiv koga god da igra, obožava i kad mu publika zviždi. Posle svega, oglasio se i Mekinro, kome su zasmetale prozivke na račun proslave pobeda.

- Nik nije trebalo da onako govori o Novaku. Da li je zaista najbolje što može da mu zameri način na koji proslavlja pobede. Hajde, molim te... Zar Đoković ne zaslužuje poštovanje s obzirom na to da je osvojio 15 Slemova? Novak može da radi šta god poželi - direktan je bio Mekinro.

- On ima 24 godine i donosi neku vrstu elektriciteta u svet tenisa. Zato valjda svi i pokušavaju da ga razumeju. Mogu da vam kažem da mi ne smeta to što baca stolice ili šta već radi. Najveći problem je što ne daje sve od sebe, što ga ne interesuje igra. Zašto je to tako, ne znam. Nisam ja Sigmund Frojd.

Imao je i konačnu poentu Mekinro, smatrajući da bi Kirjos u budućnosti mogao da  zažali.

- Šta god da uradiš, koliko god uspešan da budeš, uvek ćeš se pitati jesi li mogao više. Takav je slučaj bio i sa mnom - zaključio je Mekinro.

VIDEO - Gospodske reči Novaka na prozivke Kirjosa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🇦🇺

    22. jun 2019 | 12:14

    Ma lik je puko.u Australiji ga nepodnosi niko i non stop se suocava sa kritikama,cuo sam cak da razmisljaju i da mu zabrane da igra.

  • Др

    22. jun 2019 | 17:05

    Због чега, уопште, дајете медијски простор овој аустралијској будалетини!???

  • Рус

    22. jun 2019 | 13:03

    Nije bitno šta se kaže, nego ko kaže...tako da ovaj sicusni tenisercic se malo uživeo i zaigrao....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA