≫ 

Zverev ismejao Bekera: Pitajte njega što mi Lendl više nije trener

Nemačkom teniseru ne cvetaju ruže van terena, smatra bivši Novakov trener

  • 0

Nemački igrač i peti reket sveta Saša Zverev rastao se sa trenerom Ivanom Lendlom, a pozadinu tog rastanka probao je da objasni nekadašnji trener Novaka Đokovića, Boris Beker.

- Ne mogu da ulazim u detalje, ali se verovatno desilo zbog nečega u vezi sa Patrisiom Apejem. Lendl i Zverev su zajedno stigli do titule na Završnom mastersu, a onda je nešto puklo u tom odnosu - prokomentarisao je Beker.

Patrisio Apej je sarađivao sa Zverevim, ali je taj rastanak završio na sudu pa proces i dalje traje. Zbog toga je Lendl javno rekao da mu sudski problemi otežavaju rad na terenu, što se kosi i sa njegovom filozofijom.

Zverev je ismejao komentar Bekera, rekavši novinarima da pitaju njega šta se desilo sa Sašom i Lendlom.

- Pitajte Bekera, on očigledno bolje i više zna nego ja - kazao je Zverev. Saša je u petak obezbedio plasman u polufinale turnira serije 500 u Hamburgu pobedom nad Filipom Krajinovićem.

Po principu koji je i ranije prikazivao, Zverev je igrao od očaja do sjaja i uspeo je da u svoju koris preokrene meč iako je Krajinović vodio 1-0 u setovima i 5:3 u drugom.

Protivnik Nemca u polufinalu će biti Nikolos Bazilašvili.

VIDEO - Paklen trening Đokovića i Krajinovića pred Vimbldon

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA