≫ 

Da li je vreme za duel Đoković - Kirjos? Žreb Sinsinatija kaže DA već u četvrtfinalu!

Vreme je da Nole ispraši lajavog Ozija!

  • 23

Novak Đoković konačno je dočekao žreb za Sinsinati.

Naš teniser će u prvom kolu biti slobodan, onda će turnir započeti protiv boljeg iz duela Sem Kveri – Pjer Ugo Erber, a u trećem kolu je projektovan duel sa Džonom Iznerom.

Ukoliko šampion Vimbldona odigra po planu, u četvrtfinalnom duelu bi mogao da igra protiv Karena Hačanova ili Nika Kirjosa, što bi bio izuzetno interesantan teniski dvoboj.

Polufinale donosi rekoredera turnira Rodžera Federera, osvajača čak sedam titula Sinsinatija, koji ima 46 pobeda na ovom betonu.

Podsećanja radi, Noletu je dugo trebalo da osvoji ovaj turnir i tako kompletira sve Masterse, što nije pošlo nikom drugom za rukom, a sada brani trofej.

Drugi nosilac turnira je Rafael Nadal i njegov duel sa Đokovićem se ne može desiti pre finala, a on će svoj pohod početi protiv Kristijana Garina ili Adrijana Manarina i u narednom kolu ga očekuje susret sa Keijem Nišikorijem.

Federer će prvo igrati protiv boljeg iz duela Mateo Beretini – Huan Ignasio Londero i do polufinala bi mogao da se sastane sa Nikolozom Basilašvilijem, Stanom Vavrinkom ili Grigorom Dimitrovim, kao i Stefanosom Cicipasom.

Inače, bilo bi posebno  zanimljivo da se Nole sastane sa Kirjosom, pošto je Australijanac "dodao gas" sa uvredljivim izjavama i nipodaštavanjima najboljeg tenisera sveta  - bilo bi lepo da u tom duhu i dobije jednu lekciju na terenu...

VIDEO - "Dereš se kao zmaj u teranju"! Andrija Milošević novim snimkom nasmejao sve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ratar

    10. avgust 2019 | 09:02

    Verujem da moze do 3-0. Ako bude bio ozbiljan dobija sigurno. Samo da ne gledam ovog sto salje srca hahahhah

  • Delija

    10. avgust 2019 | 09:23

    Ako Kirjos dodje do cetvrtfinala

  • Geras

    10. avgust 2019 | 10:08

    Kirjosu nije mesto u tenisu uopšte...a Nole je jedan jedini i najbolji....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA