≫ 

Serena u suzama predala finale Mastersa posle samo četiri gema!

Neočekivani završetak finala Mastersa

  • 1
Toronto Tennis

Foto: Tanjug/AP

Američka teniserka Serena Vilijams povukla se zbog spazma u leđima, posle samo četiri gema finala Rodžers kupa u Kanadi pa je Bjanka Andresku nova šampionka tog turnira.

Andresku je postala prva Kanađanka posle 50 godina, koja je osvojila ovaj turnir, ali je njeno osvajanje pehara ostalo u senci suza Amerikanke.

Toronto Tennis

Foto: Tanjug/AP

Andresku je vodila 3:1 u prvom setu u trenutku kada je Serena pozvala medicinski tajm-aut. Manje od minuta kasnije, sudija u stolici je objavio da se Vilijamsova povlači sa turnira.

- Žao mi je, nisam danas mogla da igram, jednostavno nisam. Bila je ovo teška godina, ali ćemo nastaviti dalje - rekla je Serena u suzama.

 

Kanadskoj igračici je tako pripala druga titula ove sezone, a ona je u žestokoj formi jer je dobila čak 17 mečeva zaredom ako se ne računa predaja koju je u međuvremenu imala zbog povrede.

Devetnaestogodišnjakinja je tako potvrdila da će u dolazećim godinama biti jedna od kandidatkinja za najviše plasmane. Pobedom na Rodžers kupu će skočiti sa 27. na 14. mesto WTA liste od ponedeljka.

 

VIDEO - "Dereš se kao zmaj u teranju"! Andrija Milošević novim snimkom nasmejao sve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoo Cuvar

    11. avgust 2019 | 22:18

    Plači, plači...I ja sam plakao, obori mi dobar tiket...Fuj!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA