≫ 

Kraj za Lajovića u Sinsinatiju već u 1. kolu!

Srbin igrao dva sata i 17 minuta protiv Iznera

  • 0

Srpski teniser Dušan Lajović eliminisan je na startu Mastersa u Sinsinatiju od Amerikanca Džona Iznera 7:6 (7:3), 1:6, 7:5.

Lajović u prvom setu nije uspeo da iskoristi pet set lopti, ali je sjajnom igrom uspeo da izjednači na 1:1, da bi u odlučujućem setu Izner imao više koncentracije u 12. gemu za brejk i trijumf nakon dva sata i 17 minuta.

Izner, 15. teniser sveta, u narednoj rundi sastaje se sa boljim iz meča Pablo Karenjo Busta (Španija) - Žil Simon (Francuska).

Srbija na istom turniru ima još tri predstavnika - Novaka Ðokovića koji je slobodan u prvoj rundi, Laslo Ðere igra protiv Argeninca Dijega Švarcmana, a Miomir Kecmanović protiv Kanđanina Feliksa Ože-Alijasima.

Masters u Sinsinatiju igra se za nagradni fond od 6.056.280 dolara.

>>> Srbija je u Areni posle preokreta pred kraj meča savladala Litvaniju, a danas od 18.30 je čeka revanš u Litvaniji. Kvota na novi trijumf Orlova je 1,85, a na pobedu domaćina 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Litvanija - Srbija.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA