Đere se vadio iz provalije i na kraju ipak izgubio: Švarcman prejak za Lasla na startu Sinsinatija

Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo da prođe u drugo kolo Mastersa u Sinsinatiju

  • 0

Bolji od Đerea je u dva seta bio argentinski teniser Dijego Švarcman u dva seta 7:6 (2), 6:3 posle sat i 43 minuta igre.

Velika borba je viđena samo u prvom setu koji je Đere uspeo da učini zanimljivim iako je Švarcman napravio brejk u sedmom gemu za 4:3.

Laslo je uzvratio odmah u sledećem za 4:4, a isti podvig ribrejka je uradio i kada je Švarman poveo 6:5 pa prokockao svoj servis.

Argentinac je ipak iščupao prvi set u taj-brejku, da bi drugi set bio nešto lakša priča.

Đere je opet prvi prepustio svoj servis rivalu u drugom gemu, vratio je brejk i imao servis za 3:3, kada je opet pokleknuo i vrlo brzo posle toga izgubio meč.

Švarcman u narednom kolu igra protiv Moldavca Radua Alboa. U ostalim mečevima Nik Kirjos je pobedio Lorenca Sonega sa 2-0, Vavrinka je eliminisao Grigora Dimitrova u tri seta 5:7, 6:4, 7:6, Gofan je pobedio Frica takođe u tri seta, kao i Rubljev Bazilašvilija.

Benoa Per je prošao dalje jer mu je Fernando Verdasko predao meč, a Gael Monfis je poražen od Fransesa Tijafoa 6:7, 3:6.

VIDEO -  Laslo Đere o posveti titule preminulim roditeljima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA