Šarapova za trenera angažovala čoveka koji je još 2005. najavio da će Đoković biti najbolji na svetu

Doduše, samo za takmičenje na US Openu

  • 3

Ruska teniserka Marija Šarapova angažovala je Rikarda Pjatija, bivšeg trenera Novaka Đokovića, kako bi već od US Opena krenula u povratak na staze stare slave!

Šarapova ima dosta problema da se ''vrati u igru'' otkako je pauzirala zbog suspenzije i smatra da je sledeći Gren slem idealna prilika za prve korake.

Doduše, nije sigurno da li će Italijan biti njen dugoročni trener.

- Još razmišljam o svom dugoročnom treneru. Ali će Rikardo sada biti sa mnom u Njujorku. Letos sam bila kod njega u kampu, nisam ni znala da postoji. Dopao mi se pristup koji sam imala sa Rikardom ove dve nedelje - rekla je Šarapova.

Marija Šarapova, Karolna Voznjacki

Foto: AP/Tanjug

Inače, Pjati je jedna od prvih Novakovih trenera. Sarađivali su zajedno od jeseni 2005. do juna naredne godine. A Italijan je već tada predvideo Đokovićev uspon.

- Može da postane broj jedan na svetu, da bude nivo Rafaela Nadala i Rodžera Federera jer je Novak uvek radio kao dete, sa porodicom, uvek je bio fokusiran i odlučan da će postati svetski broj jedan - rekao je Pjati tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA