≫ 

Medvedev stopirao Đokovića, ništa od finala Sinsinatija za Srbina!

Rus odigrao sjajan meč

  • 37

Ruski teniser Danil Medvedev savladao je Novaka Đokovića i plasirao se u finale Mastersa u Sinsinatiju, i to posle preokreta, što dodatno daje na značaju velikom uspehu 23-godišnjeg Moskovljanina sa prebivalištem u Monte Karlu.

Na kraju, posle sat i 43 minuta borbe u Ohaju - 3:6, 6:3, 6:3!

U velikoj formi je Medevedev, u finalu za najveći trofej u karijeri igraće protiv Davida Gofana, koji je takođe pred uspehom karijere, a valja reći da je Rusu ovo bila druga pobeda zaredom protv Novaka, koga je savladao i u četvrtfinalu Mastersa u Monte Karlu ove godine.

Nije "mirisalo" na srećan epilog po Medvedeva posle Novakovog autoritativno dobijenog prvog seta, malo je bilo onih koji su verovali u uspeh Rusa, još manje da će biti tako dominantan od kraja drugog seta sve do poslednjeg poena u meču.

Cincinnati Tennis

Foto: Tanjug/Ap

Od trenutka kada je "brejknuo" Noleta za 5:3 u drugom setu, Medvedev je krenuo da "lomi" meč, ni posle predaha pred set odluke nije jenjavao atomski tenis ruskog igrača.

Novak, jednostavno, nije imao odgovor na uraganski ritam rivala, a dok se pribrao, već je ozbiljno kaskao: Medvedev je uzeo novi "brejk" za 2:1, pa ga materijalizovao osvajanjem gema na svoj servis i odatle nezadrživo grabio ka pobedi.

Pokušavao je Đoković da uzvrati, da pronađe slabu tačku u igri rivala, da preokrene meč, međutim to nije bilo moguće protiv super raspoloženog Rusa, o čijoj formi najbolje svedoči podatak da mu je ovo treće uzastopno finale na poslednja tri turnira.

Što se tiče Novaka, znamo da je prethodne godine prvi put uzeo Sinsinati, kompletiravši tako sve Masters titule, a Medvedev ga je sprečio da se nađe u sedmom finalu ovog turnira.

>>> Partizan je imao teško gostovanje Malatiji u četvrtak, ali s Radom obično nema nikakvih problema kod kuće. Večeras u 19.00 kvota da će crno-beli slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Rad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SLAVKO

    18. avgust 2019 | 08:37

    PA DOBRO,NEMOŽE SE UVEK POBEĐIVATI.LEPOTA SPORTA JE I U TIM IZNENAĐENJIMA.CESTITKE OBOICI.

  • 937

    18. avgust 2019 | 09:05

    Nole najbolji si!

  • Tanče

    18. avgust 2019 | 09:05

    Nema veze što si izgubio Novače. Život teče dalje, biće još turnira i pobeda. Glavu gore i samo napred Nole! 💟💝♥️💗❤️🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA