≫ 

Brutalna Serena ponizila Šarapovu, pobedila Ruskinju 19. put zaredom!

Nema ovde ni "d" od derbija

  • 4
US Open Tennis Foto: Tanjug/Ap

Serena Vilijams je imala prelak posao u prvom kolu US Opena, iako je na drugoj strani mreže imala čtvorostruku Grend Slem šampionku Mariju Šarapovu. Neizvesnosti nije bilo ni u tragovima, Amerikanka je teško porazila Ruskinju u dva seta, za samo sat vremena - 6:1, 6:1.

Bila je ovo 19. uzastopna pobeda Serene nad nekada davno konkurentnom Šarapovom, koja, očito, nema rešenja da bilo šta uradi kada igra protiv najtrofejnije igračice svih vremena.

Iako očekivana i rutinska, za Vilijamsovu je svaka pobeda protiv Maše posebna, jer joj je upravo Ruskinja "otela" jednu Grend Slem titulu, i to onu vimbldonsku 2004. godine, posle čega je Serena sebi dala obećanje da više nikad neće izgubiti od nje.

Bila je to jedina pobeda Šarapove nad Serenom, uz onu koju je ostvarila na Roland Garosu nedugo potom, ali posle predaje.

Koliko je i ovog puta bila motivisana protiv Ruskinje svedoče i reči Amerikanke nakon više nego ubedljivog trijumfa.

- Svaki put kad izađem na teren protiv nje trudim se da igram najbolji tenis - rekla je Serena koaj je osvojila duplo više poena od rivalke, 56:28.

Nije joj bilo dosta što je ponizila na terenu, nastavila je Amerikanka da "pecka" Šarapovu i posle meča na konferenciji za medije.

- Uvek kažem da su mi njene loptice u zoni udarca. Ne znam, to je savršeno za mene.

VIDEO: Ima i Maša svojih kvaliteta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA