Ako hoćeš jahtu, samo mi javi: Nadal uputio Mariju ponudu kakva se ne odbija (FOTO)

Izdašni Španac

  • 3
Rafael Nadal i Endi Mari Foto: AP/Tanjug

Španski teniser Rafael Nadal ponudio je britanskom igraču Endiju Mariju svoju jahtu dok je ovaj u Španiji i želi da se odmori.

Nadal je ovog leta kupio novi luksuzni katamaran Sanrif Pauer, ali bi on trebao da mu stigne tek naredne godine, ukoliko se nešto ne promeni, pa prvi primerak sa poljskog brodogradilišta ne ode upravo Rafi sa kanskog festivala.

Dok se Nadal takmiči na US Openu, Mari se vraća u svoju staru formu u Rafinoj akademiji tenisa na Majorci igraći Rafa Nadal open.

- Poslao sam mu poruku kad sam saznao da će igrati na akademiji. Pisao sam mu pre nekoliko dana i rekao: ako ti treba bilo šta, samo mi javi. Ako hoćeš da odmoriš, ili otploviš jahtom mogu da ti pomognem, samo mi reci - rekao je Nadal za Skaj sport.

- Srećan sam što je Endi igrao ovde. To su dobre vesti za nas, naravno da mu želim sve najbolje i odlično je za svetski tenis da se on vrati - kaže Nadal.

Inače, Rafa je početkom leta prodao svoju staru Betoven jahtu, da bi kupio novu, veću i luksuzniju Sanrif Pauer, luksuzni katamaran od 80 stopa (oko 24 metra).

VIDEO - Novak Đoković osvojio 15. Grend slem!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA