≫ 

Rafa rasturio Beretinija za finale US Opena! (VIDEO)

Dominantna partija Španca

  • 7
Rafael Nadal Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal plasirao se u finale US Opena, pobedivši Matea Beretinija sa 7:6, 6:4, 6:1.

Samo je u prvom setu uspeo Italijan dobro da preznoji Španca, brejka nije bilo i odlučio je taj-brejk, u kom je Beretini imao dve set lopte pri 6:4.

Tada je Rafa naravio niz od četiri poena i potpuno demoralisao Italijana, koji je već napravio podvig karijere.

Možda bi sve izgledalo drugačije da je uspeo da bar jedni loptu za vođstvo materijalizuje, a Rafa je potom iskoristio dragoceno iskustvo ovakvih mečeva da glatko dođe do finala.

Štaviše, poslednji set trajao je samo 32 minuta, pa će Španac igrati bez previše potrošnje za titulu protiv Danila Medvedeva.

VIDEO - Kad Nole i najseksi pijanistkinja sveta zasviraju klavir

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko daleko

    7. septembar 2019 | 09:23

    Realno, Rafa je trenutno najbolji teniser bez premca. Ne vidim da iko moze da ga pobedi u ovom trenutku. U svakom slucaju navijam za Medvedeva u nedelju, ali mrka kapa ako Rafa bude u svom elementu.

  • Kiza i Komina

    7. septembar 2019 | 11:30

    Na set loptu Beretinija, Rafa dva puta lose zahvata loptu i ona oba puta zavrsava u terenu, pa umesto 1:0 za Beretinija, 0:1 za Rafu. Onda vec cuveni odlazak u toalet, sta radi unutra ne znam, ali po pravilu se vraca jos brzi, jos bolje vraca, sve je blizi linijama, forhend odjednom pocne da crta, itd. Tenis je jedna velika masina za obrtanje novca, Nike kompanija veoma mocna, a vi koji mislite da je sve ono moguce na prirodan nacin zapitajte se kako. Nekoliko puta je nestajao kao kolena, zglobovi, nekoliko puta se vracao kao ispumpan balon, tako da ja nemam dilemu sto se njega tice.

  • ma

    7. septembar 2019 | 13:42

    STEROIDI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA