Video sam drugo lice Federera i Nadala, trebalo mi je ovo: Cicipas "otvorio oči" tokom Lejver kupa

Grčki teniser Stefanos Cicipas nosi pozitivne utiske iz Australije

  • 1
Lejver Kup 2019 Foto: Tanjug/AP

Mladi Cicipas kaže da je sa svim učesnicima Lejver kupa imao šansu da porazgovara, mada nije bilo toliko vremena za druženje jer su mečevi trajali do kasno uveče.

- Imali smo priliku da se bolje upoznamo i video sam drugo lice Rodžera Federera i Rafaela Nadala, koje nisam ni znao da postoji. Kada ih vidite na konferencijama oni su potpuno drugačiji nego što su bili sada, a to je bilo lepo videti. Smejali smo se i zabavljali... Voleo bih da ovo češće radimo jer, ne znam, lepo je deliti - rekao je Cicipas.

Ekipa Evrope je na Lejver kupu odbranila titulu od prošle godine u borbi sa timom Sveta, a Nadal, Federer, Dominik Tim i Roberto Bautista Agut su svi bili u istom taboru.

- Potrebno je timsko takmičenje u tenisu. Do sada sam sve radio sam na terenu i ovo mi je bilo potrebno: da budem deo tima. Srećan sam što su se sve kockice poklopile i što imamo Dejvis kup i Lejver kup jedan blizu drugog - objasnio je Cicipas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brk

    24. septembar 2019 | 19:53

    Decko pa ti si siroče?!Nemas bas nikoga svoga s kim bi se druzio?Jadan...😥

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA