≫ 

Probaću da iznerviram Novaka, ali on nema slabosti! Kanađanin veruje da može do iznenađenja u Parizu

Finale Mastersa u Parizu na programu je u 15 sati

  • 6

Kanadski teniser Denis Šapovalov kaže da će biti rasterećen u finalu Mastersa u Parizu sa Novakom Đokovićem(15.00 Sport klub, RTS 1)

Šapovalov je u svoje prvo Masters finale došao posle predaje Rafaela Nadala, koji je povredio trbušni mišić na treningu. Kanađanin je istakao da će dati sve od sebe da iznenadi prvog igrača sveta. Neće biti lako, ali je i Novak nahvalio Šapovalova pred finale, što znači da je oprezan.

- Naučio sam mnogo iz prethodnih okršaja u vezi sa time šta voli da radi i kako igra. Nisam imao uspeha, ali biće finale i malo drugačiji meč. On je broj jedan s razlogom, a ja ne osećam pritisak.

- Najkompletniji je igrač na svetu, sve radi zaista dobro i nema slabosti, nastojaću da mu oduzmem vreme i da pokušam da učinim da oseti pritisak. Taj meč biće san za mene, nagrada za sav trud koji sam uložio“.

Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

- Mislim da sam na tom nivou. Pobedio sam većinu momaka poput Cicipasa, Beretinija, bio sam blizu s Gofanom. Znao sam da je to samo pitanje vremena, svako ima svoj put, a meni je trebalo malo vremena da poboljšam igru i da porastem kao igrač- zaključio je Šapovalov.

Video: Ovako je Đoković demolirao Cicipasa za polufinale Pariza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    3. novembar 2019 | 09:26

    Da bi pobedio djoleta moras da igras na 130% a on na 75%

  • Veca

    3. novembar 2019 | 12:38

    On da iznervira, boze sto se svako i svasta uzdigne

  • Dobar

    3. novembar 2019 | 10:12

    Dobar je ovaj Denis momak jos 4 ja se nadam 5 godina da nole dominira svetom osvoji OI i i poobara sve rekorde a od ove nove generacije ovaj mi se karakterno najvise svidja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA