Đoković želi da sa jednim trenerom ide na Gren slemove: Ivanišević otkrio da li ostaje u timu!

Srpski teniser napravio raspored i plan za sledeću sezonu i koji trener će ići na koje turnire

  • 1
1159188099 Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

Najbolji srpski teniser Novak Đoković sprema se za novu sezonu u kojoj planira povratak u vrh i osvajanje Gren slemova. Krajem sezone se, proneo glas da bi Đoković mogao da raskine saradnju sa Goranom Ivanišević, ali su to bile samo spekulacije.

Šta je prava istina, sam Ivanišević je ispričao za Jutarnji, pošto nije mogao da izbegne pitanje o radu s Novakom.

- Evo, Novakove pripreme kreću 9. decembra u Monte Karlu, zatim idem s njim 16. decembra za Abu Dabi gde će igrati egzibiciju i ostajem još do Božića u Dubaiju. Onda Marijan Vajda preuzima i ide s njim za Australiju gde će se igrati ATP Kup.

Novak Đoković, Marjan Vajda Foto: Guliver/Justin Setterfield/Getty Images

- Vajda ide s njim i na Australijan Open, dogovorili smo se da ćemo ići svaki na polovinu turnira. Dva Grend slema ja, dva on. Plan je za sada da idem na Vimbldon i US Open.

Novak je izrazio želju za jednim trenerom na Grend slemu, što je po meni dobro, a i Marijanu je dobro i tako se stvori nekako intimnija atmosfera.

- Očekivanja su uvek velika, pogotovo kada radiš s igračem kao što je Novak kod kojeg je i samo finale neka vrsta neuspeha.

- Kako mi je u loži dok ga gledam? Ma kuva u meni, non-stop su kamere na tebi i moraš da glumiš kao dobro mi je, a poleteo bih da mogu. No, smiren sam kao trener, iako mi ljudi ne veruju. Moraš da budeš pozitiva i volim to da radim-  rekao je Ivanišević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sajla

    4. decembar 2019 | 22:54

    Zna Nole šta je najbolje za njega. I Marjan i Goran su dobri ljudi. Nole to zna. Napred momci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA