≫ 

Federer se radovao kada je Nole izgubio 1. mesto, jer nisu u dobrim odnosima!

Novak je porazom od Rodžera izgubio šansu za prvim mestom i godinu završio na drugom, jednu poziciju ispred Švajcarca, a iza samo Rafaela Nadala

  • 3
Rodžer Federer Printskrin: Youtube

Rodžer Federer je na Završnom mastersu u Londonu pobedio Novaka Đokovića i izbacio ga sa tog turnira a posle trijumfa se radovao na način koji nije uobičajen za njega.

Ipak, nekadašnji teniser Greg Rusedski je otkrio da je zapravo Rodžer bio srećan jer je znao da Nole gubi prvo mesto tim porazom

- Njih dvojica nisu u dobrim odnosima, tako da je Federer sigurno mnogo voleo to što mu je okončao pokušaj da godinu završi na prvom mestu - kazao je Rusedski.

Britanac ističe da je Rodžer bio autsajder u duelu u O2 areni, ali i da to nije smeo da bude slučaj.

- Velike šampione nikada ne možemo otpisati. Svi su govorili da će Đoković veoma lako pobediti, ali nam je Federer pokazao zašto je veliki šampion i proslavu kakvu smo videli od Federera tada ne viđamo često -dodao je Rusedski.

Video: Ovo je Federer, ili Đoković, Ili Zdravko Čolić... Blam muzeja voštanih figura

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kosmos

    5. decembar 2019 | 10:56

    Rasista stari Roger, juznoafricki, najpoznatiji na svetu rasisti su ti Buri . I takav covek je voljen od svih , to znaci koliko je svet iskrivljen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA