Skupa fotka sa Bliskog istoka: Evo čime je princ Dubaija oduševio Đokovića

Srela se dvojica zaljubljenika u istu stvar

  • 9

Foto: Instagram / djokernole

Šeik Hamdan bin Mohamed bin Rašid Al Maktum ostavio je dobar utisak na srpskog tenisera Novaka Đokovića, koji je pohvalio šeikovu ljubav prema sportu i entuzijazmu za ovu stranu ljudske svakodnevice.

- Uvek sam imao veliku strast, posvećenost i ljubav prema sportu i blagostanju. Upotrebio sam to u profesionalnoj karijeri i iskoristio da stvaram sebi izazove, rastem i napredujem na svakom nivou, svakog dana, ali sam koristio to i da inspirišem ljude oko sebe i kao osnovu za dobre stvari - disciplinu, takmičarski duh, fer plej, jedinstvo i timski rad. Na svom putu sam sreo mnoge entuzijaste koji vole sport, ali Vi, Faz, podigli ste strast, posvećenost i poštovanje prema sportu na novi nivo. Cenim vaš rad i srećan sam što sam bio na usluzi u toj fantastičnoj misiji da približite svoju ljubav prema sportu i drugim ljudima - napisao je Đoković uz fotografiju sa krunisanim princem Dubaija.

 

Trideset sedmogodišnji Hamdan, poznat pod nadimkom Fazza, pod kojim objavljuje zbirke svoje poezije, zahvalio se srpskom igraču i poručio da nastavi da inspiriše ljude širom sveta.

- Hvala Novače na lepim rečima. Bilo je zaista lepo videti te. Nastavi to što radiš i inspirisaćeš ljude sportom, kao što si već uradio sa milionima širom sveta - odgovorio mu je Fazza.

Da podsetimo, Novak se trenutno priprema za novu sezonu i Australijan open na kom će braniti titulu osvojenu prošle godine.

Video: Ronaldo i Novak Đoković trenirali zajedno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alo

    28. decembar 2019 | 17:17

    Ovaj je PRINC Ali Novak je KRALJ

  • Nikola

    28. decembar 2019 | 17:30

    U ovoj priči nema ni “S” od sporta! Samo su pare u pitanju. Ajte molim te “šejk” oduševio Djokovica??? Ja mislio neki dečko sa zvezdare...

  • Princeza od BB

    18. avgust 2022 | 09:35

    Lepo. Naš Novak je pravi kralj po svojim uspesima a prestolonaslednih po rodjenju. Kako god, radujem se kad je nekom lepo. Kad je neko uspešan vredan pametan posvecen i veliki čovek kao što je Novak ili kada nekom sve padne s neba samo zato što su mu roditelji to što su. Nisam imala sreće ni u jednom od ta dva. I sada... ispaštam pred bogom. To ne znači - da mi nije drago da je nekom drugom lepo. Naprotiv. Razumem jer ono malo radosti u zivotu koju dozivim i podelim sa iskrenim prijateljima - dozivim duplo više ako i oni srcem učestvuju u tome a ne samo ja. Bravo! Ziveli!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA