• 0

Kirjosove promene nabolje: Krenuo kod psihijatra, asevima donira za žrtve požara

Australijanac okreće novi list

  • 0

Burna je bila prethodna godina u životu i karijeri Australijanca Nika Kirjosa. Zaređao je sa ispadima koji su ga obeležili više nego bilo koji rezultat, ali sa novom godinom valja očekivati i "novog" Kirjosa, pa i zbog toga što se o njemu već neko vreme stara profesionalac.

Kirjos je otkrio, mada to za određeni krug ljudi nije bila novost - da ide kod psihijatra.

- Da, posećujem psihijatra... Ali ne razmišljam o tome (da zbog novog ispada bude suspendovan na duže vreme) - rekao je novinarima.

Kirjos je minule sezone kažnjavan novčano zbog nesportskog ponašanja, ali i vremenski, pa je kratko bio van turnira, a pretnja zbog još oštrije kazne u slučaju novih ispada ga ne brine.

Uvek će se, kaže, ponašati isto.

- Uvek ću izlaziti na teren i igrati sa emocijama, i ako se desi da moram da pređem tu liniji, preći ću je. Tako je to kod mene. ali osećam se dobro. Spreman sam za sve što me čeka sutra i to je to.

U Avgustu je zaradio rekordnu kaznu od ATP-a zbog čak osam prestupa, morao je da plati 167.000 dolara, dok je u oktobru 2016. bio suspendovan na osam nedelja i kažnjen 32.000 dolara takođe zbog nesportskog ponašanja.

Ipak, od Kirjosa stiže i jedna vrlo lepa ideja koju je servirao u razgovoru sa novinarima, a realizovaće je na Australijen Openu.

Naime, Australijanac je obećao da će donirati novac za žrtve nedavnih razornih požara u domovini, tako što je odredio da svaki njegov as vredi 200 australijskih dolara (125 eura), pa koliko aseva upiše tokom turnira, toliko će novca biti usmereno ka onima kojima ga je namenio.

Nema šta, lepa vest za početka godine od ekscentričnog momka.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima