≫ 

Boris Beker ima ogromne čudne izrasline veličine teniske lopte na laktovima!

"Teniski lakat" je uobičajena povreda kod profesionalnih sportista pogotovo onih koji koriste više ruke, ali ovo što ima bivši teniski as je deformitet kostiju!

  • 4
Boris Beker Foto: Guliver/Getty Images AsiaPac

Bivši teniski as i trener Novaka Đokovića, Boris Beker (52) ima probleme sa laktovima obe ruke. Naime, na inauguralnom ATP kupu u Australiji, Beker je uočen sa ogromnim izraslinama veličine teniskih loptica na laktovima.

Nema sumnje da je to posledica dugogodišnjeg bavljenja tenisom, ali i kasnije ne vođenja računa o oporavku. Nemačka teniska gostujuća zvezda i kapiten tima na turniru "World od Tennis" na ATP kupu, je, kada se skinuo u majicu, šokirao prisutne.

Boris Beker Foto: Guliver//Getty Images AsiaPac

Interesantno je da ova izraslina ne spada u teniski lakat, jer je to drugačija vrsta povrede, već više u neki problem sa kostima koje se deformišu.

Faktički, to njegovo stanje se vodi kao "studentski lakat" jer se dešava kod osobe koje dosta provode vremena čitajući za stolom.

Izrasline su skorto veličine loptica za tenis i deluju zastrašujuće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA