≫ 

Sudija zbog navijača Partizana prekinuo Đokovićev meč: Ako nećete da gledate tenis, onda idite kući

Tenzije u drugom setu obeležile su Novakov meč protiv Šapovalova

  • 27
Sudija , Novak Đoković Printskrin: Twitter/FoxSports

Meč između Novaka Đokovića i Denisa Šapovalova, u okviru četvrtfinalnog duela Srbije i Kanade na ATP Kupu, prekinut je sredinom drugog seta zbog ponašanja srpske publike na tribinama!

Australijski Foks Sport javlja da je sudija Karlos Bernandes bio primoran da prekine meč, jer su navijači u obeležijima Partizana vikali između servisa i poena.

Šapovalov se tom prilikom požalio na navijače, zatim ih je i opsovao, da bi potom dobio kaznu zbog nesportskog ponašanja. Bernandes ga je upozorio preko selektora da je on tu da interveniše ako se problem nastavi, što se i dogodilo.

- Dame i gospodo, molim vas. Jedan trenutak. Ovo je tenis. Najvažnija stvar između svih nas je poštovanje. Molim vas, poštujte obojicu igrača - počeo je Bernandes, uz napomenu da se kritika odnosila i na kanadske navijače.

I dok je većina navijača aplaudirala posle njegovih reči, drugi su nastavili sa ružnim ponašanjem i posle toga.

- Ako ne želite da gledate tenis, onda idite kući. Nemojte da uznemiravate ljude koji su ovde došli da gledaju tenis - jasan je bio sudija Bernandes.

Nedugo zatim uključio se i Đoković, kog je neko u publici uznemiravao tokom servisa.

- Da li me zezaš - upitao je Srbin.

Situacija se potom smirila i Novak je uspeo da dobije drugi set. Zatim i treći i odvede Srbiju u polufinale.

>>> Veoma važan meč za Zvezdu večeras (20.45) u Francuskoj: čeka je Asvel, tim koji ju je pobedio u Beogradu, i tim koji je jedan od direktnih rivala za plasman u TOP 8. Pobeda bi mnogo značilo crveno-belima pred duplo domaćinstvo sledeće nedelje, a kvota na dvojku je 2,30. Kec je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Asvel - Zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola Syd

    10. januar 2020 | 08:31

    Bio sam licno na mecu i nijednog jedinog coveka u obelezjima Partizana nisam video na stadiona. Usao sam na sajt fox sport i nigde nisam video da spominju navijace Partizana. Cemu sve ovo?

  • vuk

    10. januar 2020 | 09:54

    a u parisu, london i new york kad psuju noleta nikom nista..

  • Vladimir Grobar

    10. januar 2020 | 09:45

    Jel ono bijaše da je urednik ovih novina gadjao loptom Dulu Vujosevica? Onda me i ne cudi ovolika mrznja prema SVETINJI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA