Hvala lekarima koji se izlažu riziku zbog svih nas: Ana Ivanović uputila apel u teškim trenucima

Lekari se bore protiv COVID-19, a Ana poziva na preventivu

  • 1
Ana Ivanović Bastijan Švajnštajger Foto: Instagram/anaivanovic

Nekadašnja srpska teniserka i WTA šampionka Ana Ivanović oglasila se povodom krize koja je u svetu nastala usled pandemije korona virusa koji je izazvao smrt nekoliko hiljada ljudi.

Sportisti, mladi, stariji, bogati, siromašni, virus nikoga ne zaobilazi, a Ivanovićeva sa svojim suprugom Bastijanom Švajnštajgerom podseća na to kako se najbolje boriti protiv pošasti.

- U ovim trenucima je važno da vodite računa o sebi, ali da poštujete i svoje susede. Očuvanje svačije bezbednosti je prioritet. Stoga je važno da se ponašate pažljivo i obratite pažnju na savete eksperata - napisala je Ana.

Ona je upozorila da virus koji je u decembru krenuo iz Vuhana i proširio se na skoro ceo svet, mora biti zaustavljen i zahvalila se svim doktorima koji su do sada sačuvali živote oko sedamdesetak hiljada ljudi koji su se oporavili virusa.

- Odgovorni smo kada osiguravamo da bolesni i stariji ne moraju da budu izloženi dodatnoj opasnosti. Širenje virusa mora biti zaustavljeno. Iskoristili bismo priliku da se zahvalimo mnogim pomoćnicima i doktorima koji su se izložili opasnosti i uradili sve što mogu da bi sproveli sve nas kroz ovo teško vreme. Ostanite zdravi - poručuju Ana i Bastijan Švajnštajger.

Podsećamo da je do subote popodne u svetu umrlo oko 5.600 ljudi, a zaraženo je oko 150.000 ljudi.

View this post on Instagram

Take care of yourself and stay healthy!

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on

Video: Ana Ivanović u Beogradu: Nosi moćan kaput, a evo koga je posetila

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    14. mart 2020 | 17:03

    Svaki posao nosi neki rizik za to,dodjose neka zla vremena gde medicinari sada trpe,to je njihov poziv koji su izabrali , nase je da postujemo struku i iskustvo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA