≫ 

Nole ga "pometlao" i bratski se izgrlio sa njim: Džaziri se sada povukao u karantin zbog korone!

Iz predostrožnosti prema svojim najbližima

  • 0
Foto: Printscreen Youtube

Prošle su jedva tri nedelje otkako je tuniski teniser Malek Džaziri ispao na turniru u Dubaiju od srpskog asa Novaka Đokovića, do sada kada je objavio da se povlači u izolaciju.

Razlog je poznat uglavnom svima - pandemija korona virusa, zbog koje je Džaziri odlučio da uđe u karantin i o tome se oglasio putem društvenih mreža.

- Preduzeo sam sva neophodna medicinska ispitivanja. Dobrovoljni karantin će mi omogućiti da izbegnem da inficiram svoje voljene u slučaju da se potvrdi moja zaraženost korona virusom - rekao je Džaziri u videu.

Podsećamo, Novak je bez ikakvih problema izašao na kraj sa Džazirijem u spomenutom meču u Dubaiju jer ga je pobedio sa 6:1 i 6:2.

Malek je takođe pozvao i svoje sunarodnike da poštuju pravila karantina zbog spomenutog virusa koji je od decembra prošle godine krenuo iz Vuhana i proširio se na skoro ceo svet.

U međuvremenu je paralisao i svet sporta, pa su stopirane sve veće fudbalske, košarkaške i ostale lige, dok su ATP i WTA tur "na čekanju" od šest nedelja.

Za slučaj da se problem sa korona virusom ne reši, ovo bi moglo da potraje i više.

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA