≫ 

Nadal se povukao u izolaciju: Bik sa Majorke se oglasio prvi put od otkazivanja Indijan Velsa

Španac trenira kod kuće

  • 0
Rafael Nadal, Rodžer Federer Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images for Laver Cup

Španski teniser Rafael Nadal kaže da se povukao u izolaciju zbog pandemije korona virusa i da odande prati šta kažu lekari i eksperti.

Nadal se poslednji put u javnosti pojavljivao kada se izrazio žaljenje zbog otkazivanja turnira u Indijan Velsu, ali je u međuvremenu, u proteklih nedelju dana, situacija sa virusom dodatno eskalirala na tlu Evrope.

- Zdravo svima, ja sam dobro i kod kuće. Radim vežbe snage i pratim preporuke i uputstva vlasti. Nadam se da ste svi dobro i da ste kod svojih kuća - navodi Nadal.

On još uvek nije komentarisao činjenicu da će ovogodišnji Rolan Garos iz maja biti premešten u septembar, jer su organizatori odlučili da je to neophodno zbog situacije sa koronom.

Inače, Nadalova akademija je takođe preduzela mere opreza, pa deca koja u njoj treniraju nisu otišla kući, ali su zabranjeni ulasci bilo kome spolja.

Ova odluka je stupila na snagu u subotu, a Nadal je uverio roditelje dečaka i devojčica iz čak 42 različite nacije i zemlje da nemaju razloga za brigu.

Video: Nole gospodski objasnio kako gleda na podršku Nadalu i Federeru

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA