Serena ima psihički problem i anksioznost zbog korone: Potpuno poludim i kad mi se ćerkica nakašlje

Predugo je Amerikanka stalno okružena ljudima, a na ovako nešto nije računala

  • 1
Serena Vilijams Foto: AP/Tanjug

Jedna od najboljih teniserki u istoriji ovog sporta Serena Vilijams kaže da joj situacija sa korona virusom u svetu izaziva anksioznost.

Iako je pre nedelju dana (snimak ispod) navela da narednih mesec i po planira da provede kod kuće učeći da šminka, kuvajući za svoju porodicu, to ide malo teže nego što se očekivalo.

- Htela bih na minut da objasnim svoje iskustvo sa koronom. Isprva je sve počelo mišljenjem i osećajem: ok, to ne može da utiče na mene. A onda iznenada, kada je otkazan Indijan Vels, pomislila sam: Oh, dobro to je malo čudno, ali imam više slobodnog vremena i uživaću u njemu. A onda je jedno otkazivanje vodilo drugom, pa još jedno i sve je to dovelo do neke anksioznosti koju osećam - požalila se Vilijamsova u petak.

Zbog svega navedenog, odlučila je da se potpuno odvoji od svih, a majčinski instinkt je drži napetom čak i kada možda ne bi trebalo da to bude.

- Sada sam potpuno izolovana od ljudi već dugo vremena, oko dve nedelje i svaka sitnica me izluđuje. A pod anksioznošću mislim na to da sam stalno napeta, "na ivici". Ako neko kine pored mene, potpuno poludim. Više se ne družim ni sa kim. A kad to kažem, mislim na svoju ćerkicu - dodaje Serena.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Spending the next 6 weeks in solitude. Being a wife. Being a mom. Cooking. Cleaning. Spring cleaning. Face mask. Makeup tutorials. I’ll let you know how it goes.... stay safe everyone. This is serious. 🙏🏿Објава коју дели Serena Williams (@serenawilliams) дана

- Nakašljala se, ja sam pobesnela i pogledala je popreko. Dala sam joj taj "besna Serena" pogled i onda sam se rastužila. Zapitala sam se: je li ona dobro? Da li je sve u redu sa mojom ćerkom? Ima li nešto što mogu da uradim? Prosto ne znam šta da radim i umesto da se opustim, ja sam pod tonom stresa - objasnila je Amerikanka.

Video: Simona Halep izazvala Noleta: Da li može da napuni Marakanu, kao ona stadion u Rumuniji?

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    20. mart 2020 | 19:06

    Ja znam za to pa samim tim i nasem narodu je potrebno i duhovno iscelenje ,da se cuje i duhovna beseda koja je osnova za narod da bude utemeljen sa nijvisim vrednostima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA