≫ 

Veliki gest u teškom trenutku: Teniserka donirala novac bolnici, a ima finansijske probleme

Svi se bore protiv korona virusa na svoj način

  • 2
Foto: Printscreen Youtube

Rumunska teniserka Mihaela Bužarnesku odlučila je da pomogne bolnici u svojoj zemlji tako što je donirala novac iako je pre samo nekoliko dana izjavila da ima finansijskih problema.

Igračica rođena 1988. godine bila je pre dve godine u četvrtoj rundi Rolan Garosa i 20. na svetu, ali je zbog povreda često odsustvovala sa WTA tura.

To je slučaj i poslednjih meseci jer nije igrala od septembra, odnosno od izazova u Taškentu, Koreja openu i Hirošimi.

- U ovim trenucima je važno da svi znaju samo jednu poruku: ostanite kod kuće koliko god je moguće da bi lekari i medicinske sestre mogli da rade svoj posao - poručila je Bužarnesku.

- Moja želja je da pomognem čak i sa jedan odsto njihovoj borbi, odlučila sam da doniram Gerota bolnicu da bih pomogla, a mi zajedno možemo da prebrodimo sve. Svi ste mi u mislima i molitvama - dodala je Rumunka.

Da podsetimo, Bužarnesku je postala profesionalna igračica pre 16 godina, a u karijeri je do sada osvojila jednu titulu u singlu (San Hoze), igrala je finale Praga, a u dublu je pobeđivalau Strazburu i takođe igrala finale Praga.

Svi ovi rezultati postignuti su pre dve godine.

Video: Đoković ušao u polufinale Dubaija!

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA