Nole oduševio svetske medije: Poruka lekara na srpskom odjeknula na svim meridijanima!

Noletova poruka se svuda čula

  • 5
Novak Đoković, lekari Foto: Instagram.com

Novak Đoković se u nedelju oglasio povodom borbe protiv korona virusa, što je izazvalo reakciju brojnih evropskih medija.

Mnogi su preneli poruku Đokovića, koji je sa porodicom proveo vreme u samoizolaciji, što je privuklo pažnju medija iz Španije, Engleske, Nemačke...

Španski As podsetio je da je Rafael Nadal poslao poruku svetu nedavno, a da je sada to učinio i Nole iz svog doma u Beogradu, u društvu najmilijih, supruge i dece.

Britanski Metro je poseban akcenat stavio na Novakovu objavu koja je saopštena na srpskom, fotografijom na kojoj lekari mole sve da ne rizikuju zarazu kako bi i njima olakšali posao, samim tim, sačuvaće se veći broj života.

Lekip je objavio Noletovu poruku da smo svi zajedno i jedno u borbi protiv virusa, a Sportmax.tv prenosi i deo koji se tiče poruke da budemo pažljiviji prema planeti Zemlji, prirodi i sopstvenim životima kada sve ovo prođe.

Na nemačkom govornom području, sportbuzzer.de prenosi apel svima da se ostane kod kuće, kao najbolja mera prevencije.

Đoković se u svom saopštenju posebno zahvalio Kini na pomoći u donacijama i stručnom kadru, koji će pomoći u suzbijanju korona virusa u našoj zemlji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko

    22. mart 2020 | 16:45

    Pametno dete, zato je i uspesan. Ti si Novace car na svim nivoima, na zalost ima onih koji se ponasaju kao da nisu ni osnovnu skolu zavrsili. Priroda je umesala prste da sredi malo covecanstvo i ja se iskreno nadam da ce uspeti!

  • Marija

    22. mart 2020 | 17:09

    Bravo Nole!!!! Živeo ti i tvoja porodica.

  • Mina

    22. mart 2020 | 18:22

    Svaka ti je na mestu,kraljuuu👏Zivela Srbija I nasa najveca legenda Nole🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA