≫ 

Italijani uputili jake reči Đokoviću na srpskom jeziku: Novakov potez neće biti nikad zaboravljen

Noletu stigla zahvalnica od novinara Tutosporta

  • 63
Bergamo, Novak Đoković Foto: Tanjug/AP, Telegraf.rs, Twitter/@tuttosport

Najbolji svetski teniser Novak Đoković nedavno je donirao značajna sredstva Italiji u borbi protiv korona virusa!

Đoković nije želeo da se zna da je on bio donor bolnici u Bergamu, ali je njegov divan gest otkrio direktor Zdravstvenog centra "Zapadni Bergamo" Peter Asembergs.

Sada, nekoliko dana kasnije, Đoković je dobio veliku zahvalnost i od novinara "Tutosporta" koji su prvom reketu sveta posvetili jedan tekst.

- Nije me briga ako se zna, osim ako to može pomoći da se i drugi potencijalni davaoci uključe. Sa ovim rečima je Novak Đoković napravio gest od ogromne važnosti za bolnicu u Bergamu - počinje italijanski novinar svoj tekst:

- Da prvi reket sveta voli Italiju, to je poznato. Nedavno je na San Remu igrao tenis na pozornici i pevao je "Obećanu zemlju" i tako je odao počast našoj zemlji.

- Po izbijanju korona virusa, Novak i njegova supruga Jelena donirali su milion evra Srbiji preko svoje fondacije koja nosi ime šampiona. Sada je ponovljen čin solidarnosti za bolnicu u Bergamu.

- Da nije bilo Petera Asembergsa, direktora Zdravstvenog centra "Zapadni Bergamo", ne bismo ni znali da je Đoković donirao sredstva.

- Đoković savršeno govori italijanski, a mi mu danas od srca govorimo na srpskom - Hvala Nole! Hvala puno! Nećemo vam ovo zaboraviti.

Video: Novak i Jelena u akciji joga akrobacije za ubijanje dosade u karantinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa CZ

    17. april 2020 | 16:54

    BRAVO BRAVO BRAVO...

  • Lidaf

    17. april 2020 | 14:49

    Bravo covece.sto me.budis iz.loseg.sna.u.stvarnost kakav si.ti Djole

  • Petar

    17. april 2020 | 12:45

    To je njegova licna stvar. Oni nam nikada nisu bili prijatelji. Iz zajednicke baze Aviano koje dele sa Amerima a tokom operacija namerna sila 95 i bombardovanja 99 poletali su avoni da ubijaju Srbe sa silnim osiromasenim uranijumom, cije je vreme poluraspada 4,5 milijardi godina. Virus ce proci, a Srbi umiru od raznih kancera izazvanih osi. uranij. i tek ce umirati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA