Korona jeste užas, ali volim što sam sa porodicom, a učim i ruski: Novak iskreno o krizi i pandemiji

Katastrofa koja je pogodila svet, neke od ljudi možda i zbliži

  • 1
novak đoković Foto: instagram/jelenadjokovicndf

Najbolji teniser planete Novak Đoković kaže da pandemija korona virusa u svetu ima i svoju dobru i lošu stranu.

On je u dugom, jednočasovnom razgovoru sa Stenom Vavrinkom obuhvatio mnogo tema pa su između ostalog razmenili i mišljenja o tome kako kriza sa koronom utiče na njih.

- Pomalo je čudno jer je prvi put. Poslednjih 15 godina sam na jednom mestu skoro dva meseca i provodim vreme sa ženom i decom. Korona je užasna za ljude širom sveta jer mnogi gube živote i bore se, ali sa druge strane, imamo na neki način i blagoslov što smo sa porodicama.

- Posebno mi teniseri smo uvek pod adrenalinom, putujemo, nemamo vremena da o bilo čemu promišljamo. Imamo maksimum dve nedelje odmora tako da se ne žalim. Meni vreme sa porodicom prija, ali se trudim da sagledam i stvari realno - objasnio je srpski teniser.

Dok se Švajcarac pohvalio kako već zna sijaset svetskih jezika, Novak kaže da je počeo da radi na usavršavanju nekoliko.

- Počeo sam da učim pomalo ruskog i moram da poboljšam svoj francuski, tu možeš da mi pomogneš. Isto tako i nemački, radiću i na tome. Ima vremena za čitanje, pa i to radim podosta - dodao je Đoković.

Vavrinka je poslednjih nedelja bio prilično aktivan na društvenim mrežama, pa je iz karantina uveseljavao svoje pratioce šaljivim snimcima ili fotografijama, osim kada je, kako kaže, učio sa svojim detetom.

Video: Đoković spasao tri meč lopte, pa slomio Monfisa za finale Dubaija!

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    18. april 2020 | 22:09

    Zdrava porodica u svakom smislu je sreca i radost ,Ti to imas i cuvaj to,tvoja snaga i elan za nove pobede kako na terenu tako i u zivotu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA