≫ 

Vavrinka: Federer je najbolji teniser svih vremena, ali protiv Novaka najviše volim da igram

Švajcarac "dao glas" svom sunarodniku

  • 4
Stanislas Wawrinka Chrissie Evert Printskrin: Twitter/atptour

Švajcarac Sten Vavrinka "gostovao" je kod Kris Evert, nekadašnje prve igračice sveta, u programu uživo na Instagramu, i tom prilikom je otkrio ko je za njega najbolji teniser sveta.

Vavrinka je svoj glas dao Rodžeru Federeru, a potom je i objasnio zašto misli da je njegov sunarodnik najbolji svih vremena.

- Federer je najbolji ikad. Osvojio je sve, pobedio svakog, bolji je od svakog tenisera, pa i mene. Potpuno drugačiji stil ima od drugih. Uvek te pritiska, agresivan je i menja udarcem. Za moj stil je posebno težak jer slično udaramo lopticu - rekao je Sten i dodao:

- Novak je igrač protiv kojeg najviše volim da igram od "velike trojke", čak iako sam puno puto izgubio. Volim da igram protiv njega, imao sam i sretnemo i na Grend slemovima. Osećam da protiv njega mogu da izdržim tri, četiri ili pet sati.

Imao je Vavrinka i zanimljivo poređenje sebe u odnosu na Nadala i Đokovića.

- U drugoj su kategoriji u odnosu na mene. Znam da nismo u istoj ligi - iskren je bio Švajcarac.

Podsetimo i to da se Vavrinka nedavno uključio i "live" program Đokovića i Endija Marija koji su ga isporozivali zbog šortsa.

Švajacarc ih je tom prilikom "častio" srednjim prstom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lignjoslav

    23. april 2020 | 23:15

    Vavrinka uvlakac teski

  • Juga

    23. april 2020 | 23:21

    Razumes se ti u tenis ko Marica.

  • Dr.m

    24. april 2020 | 07:54

    A kako bi rekao...da nije švajcarci bi ga linčovali... Kad je igrao sa Federerom Mirka mu vikala pi..... ,i tako ga ometala a i Warvinka je jedno vreme nosio smešne dresove da bi razbijao koncentraciju protivnika, jer kad ga pogledaš moraš nešto drugo pomisliti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA