≫ 

Đoković proslavio "NoleFamDay", pa ugostio navijačicu koja preživljava dramu jer je htela da ga vidi

Lep gest srpskog tenisera koji je Argentinku "ugostio" u svom lajvu

  • 1
Novak Djokovic Printskrin: Twitter/NovakFanClub

Najbolji svetski teniser Novak Đoković u subotu je, zajedno sa svojim navijačima, proslavio sedmi "NoleFamDay", odnosno dan njegovih fanova!

Tom prilikom Đoković je na Instagram lajvu "ugostio" 31-godišnju Argentinku Silvinu Funes koja iza sebe ima neverovatnu priču.

Naime, ona je pre pandemije otputovala na turnir u Indijan Velsu kako bi upoznala Srbina, ali je potom ostala zarobljena tamo.

- Video sam fotografije, snimke i sve što ste radili na društvenim mrežama. Želeo bih da se zahvalim svima. Ljudi, volim vas sve. Imam ludu porodicu navijača. Iz dubine srca se zahvaljujem jer me podržavate više od 10 godina - rekao je Đoković, a potom je dodao:

- Žao mi je što si imala toliko problema u poslednjih nedelja i meseci. Znam da je Elena (Đokovićev agent prim. aut.) stupila u kontakt sa tobom i Mirjanom (njena prijateljica u Las Vegasu), mnogo pozdravi i nju. Držite se zajedno. Želim da budeš bezbedna i nadam se da ćeš se uskoro vratiti u Argentinu.

Inače, njenu priču najpre su preneli argentinski mediji, da bi zatim Silvina vrlo brzo postala popularna.

- Povratni letovi Argentinas Aerolinasa (jedine kompanije kojoj argentinska Vlada dozvoljava da operiše trenutno) koštaju 529 dolara. Nemam dozboljen limit na svojoj kreditnoj kartici za toliki iznos, a ne mogu ni kasnije da platim jer sada nemam novca.

- Argentinska ambasada mi nije ponudila nikakvo rešenje. Ako se nalazite u izuzetno ekstremnoj zdravstvenoj situaciji, kao što je ova, oni vam uopšte neće pomoći. Popunila sam obrazac pre tri nedelje i nisam dobila odgovor. Rekli su mi da odem u Majami i čekam na aerodromu - rekla je Funesova.

Ona se trenutno nalazi kod Srpkinje Mirjane u Las Vegasu, a upoznavanje sa Novakom je ranije dogovorila.

- Znao je koliko sam se žrtvovala godinama, bilo je užasno kada su mi rekli da je turnir otkazam. To je bio haos i ja razumem da njegov prioritet tada nisu bili navijači. Brzo je otišao. Poslala sam mu poruke, ali nikada nisam dobila odgovor. Mnogi navijači su mi rekli, 'Kako je mogao da ti ne posveti trenutak pažnje?'. Ali, ja razumem. Ipak, to me je dosta pogodilo i plakala sam dva dana bez prestanka. Nisam bila prioritet

- Ne znam kada ću se vratiti. U ambasadi su mi rekli da tražim novac od porodice, ali roditelji su godinama nezaposleni. Oni su neprijavljeni radnici i tokom pandemije nemaju posao. Ne mogu da pozajmim novac od njih jer bi to značilo da im oduzimam hranu. Takođe, ne znam da li ću imati da im vratim. Da mi prijateljica ne pomaže, morala bih da se snalazim za smeštaj i hranu.

Video: Novak iz drugog ugla: Srbi su nebeski narod, to nije slučajno, pozdrav svima koji se bore za istinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    26. april 2020 | 11:47

    Nole se lepo ubucio,prija mu ovaj prisilni odmor......bojim se da će mnogi pasti u depresiju kad budu morali da krenu na posao.(ovo se ne odnosi na Novaka)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA