Neobičan prekršaj belgijske teniserke: Nije znala da je prešla u drugu državu, stigla je kazna

Flipkens je samo želela da se dobro oznoji

  • 0
kirsten flipkens Foto: youtube/WTA

Belgijska tensierka Kirsten Flipkens (34) našla se na meti policije u svojoj zemlji, pisana joj je čak i kazna, zbog nesmotrenosti prilikom vožnje bicikla. Ona je, prema navodima belgijskih medija, kažnjena jer je prešla granicu sa Holandijom što je striktno zabranjeno novim merama tokom pandemije korona virusa.

Najneobičnije u čitavoj priči je to što Flipkensova nije ni bila svesna da je prešla granicu, a to je shvatila tek pošto se našla na teritoriji Holandije. Brzo se okrenula, vratila u granice svoje države,  ali je povratku sačekala policijska patrola.

Kazna je ispostavljena - 250 evra.

- Kao nekog kriminalca su me zaustavili, upalili rotacije. Strašno - napisala je Belgijanka koja je tog dana rešila da se dobro izmori posle dugog perioda u karantinu i bez prave fizičke aktivnosti.

Nije, kako kaže, bila svesna da je prešla na holandsku teritoriju, jer joj to GPS uređaj nije pokazao.

- Ukucala sam rutu od 130 kilometara, i krenula, a istog momenta kada sam shvatila da sam u Holandiji najkraćim putem sam se vratila u Belgiju. Nisam ni kilometar bila u Holandiji - dodaje Flipkens koja je čak i na tviteru imala šta da kaže protiv policije Lomela koja joj je pisala kaznu.

Belgijanka je takođe poručila da je potpuno svesna da je napravila prekršaj, za koji, podvlači, nije bilo potrebe da se piše kazna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA